Purses & Pouches is verhuisd

Voorheen maakte Purses & Pouches deel uit van de Danne Ateliers. Helaas hebben we de locatie aan de Straatweg 66A moeten verlaten. Het gebouw gaat worden gesloopt en in plaats daarvan worden woningen gebouwd. Jammer genoeg is het niet gelukt om als Danne Ateliers een nieuwe locatie te vinden, dus zijn de verschillende ateliers verspreid geraakt.

Voor Purses & Pouches betekent dat verhuizen naar mijn thuisadres. Het goede nieuws is dat alle activiteiten gewoon plaats kunnen blijven vinden. De atelierruimte is wel een stuk kleiner en workshops zullen in mijn woonkamer plaatsvinden.

Per 1 september is Purses & Pouches verhuisd naar Straatweg 35 in Breukelen en is de oude locatie niet meer toegankelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *