Purses & Pouches is verhuisd

Voorheen maakte Purses & Pouches deel uit van de Danne Ateliers. Helaas hebben we de locatie aan de Straatweg 66A moeten verlaten. Het gebouw gaat worden gesloopt en in plaats daarvan worden woningen gebouwd. Jammer genoeg is het niet gelukt om als Danne Ateliers een nieuwe locatie te vinden, dus zijn de verschillende ateliers verspreid geraakt.

Voor Purses & Pouches betekent dat verhuizen naar mijn thuisadres. Het goede nieuws is dat alle activiteiten gewoon plaats kunnen blijven vinden. De atelierruimte is wel een stuk kleiner en workshops zullen in mijn woonkamer plaatsvinden.

Per 1 september is Purses & Pouches verhuisd naar Straatweg 35 in Breukelen en is de oude locatie niet meer toegankelijk.

Tree of life actie

Ook dit jaar zal Purses & Pouches weer een boom per verkochte tas doneren. Maar we gaan nog verder. Op dit moment heeft Purses & Pouches een aantal tassen,die niet nieuw meer zijn maar wel een tweede leven verdienen bij een “nieuw baasje”.  Al deze tassen zijn nagekeken en waar nodig hersteld. Interesse in een leren tas voor 2 bomen (€ 10)? Houd deze site in de gaten want daar zullen de foto’s van de tassen worden gepubliceerd.