Tree of life

Ieder jaar weer vermindert de hoeveelheid bos op aarde. Ieder jaar weer dus minder zuurstof producenten. Ieder jaar weer gaat het slechter met moeder aarde. De aarde kan zonder ons, maar wij niet zonder de aarde.

Ieder jaar is er weer meer verspilling.  Nog steeds wordt veel weggegooid terwijl het gerepareerd zou kunnen worden.

Ik weet het: het is geen leuke boodschap. En het is noodzakelijk dat we dit nu stoppen.

Purses & Pouches is ambassadeur van Stichting Het Kan Wel! en participeert in het Green Team. Tree of life is een middel om onze wereld levensvatbaar te maken en draagt bij aan het integrale programma van de Stichting Het Kan Wel!. Purses & Pouches ondersteunt Tree of life door voor iedere verkochte tas 5 euro te doneren. Er wordt in de allereerste plaats een boom geplant in ontbost of verschraald gebied en draagt daarnaast bij aan de vernieuwde economie: de Tree of life Economy.

Daarnaast verkoopt¬†Purses & Pouches voor een klein prijsje een aantal kwalitatief goede maar gebruikte tassen, die nog een tweede “baasje” verdienen. Voordat ze ter verkoop worden aangeboden zijn ze natuurlijk grondig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. De gehele opbrengst hiervan komt ten goede aan Tree of life.

Vanaf 5 euro per maand steun je de Tree of life Economy met een eigen gedoneerde boom. Daarmee herstel je de planeet en verander je de wereld. Je kunt ook aangeven of je een digitaal certificaat van Tree of life wil ontvangen:
doneren aan Tree of life

Voor meer informatie over stichting Het Kan Wel! en de Tree of life Economy ga naar www.hetkanwel.love